Krampusz

Alternatív anarchista ön- és közszórakoztató magazin és programajánló azoknak a bihariaknak és cíviseknek AKIK NEM KAPTÁK MEG A PÖTTYÖSLABDÁT TIBI BÁCSITÓL!

Archívum

Kontakt

Vagyis a szokásos első bejegyzés arról, hogy mégis mit találhat itt az erre tévedő.

 

Ez a blog akkor lesz a kedvedre való, ha:

1. meg vagy lepődve, hogy Magyarország 2. legnagyobb városában, a kálvinista Rómában, ahol több ezer egyetemista tanul a kultúra fellegvárában az est.hu keresőmotorja egy átlag szerda estére nem dob ki kézzel fogható találatot zenei programok terén;
2. ha szerinted SP és Lola tinisztár, egyetemi szakheteken és gólyatáborokban való szerepeltetésük csak az egyetemet minősíti.
3. ha mellőznéd az egyetemi és hökös lapokat, mert nem érdekel, hogy a bantu tanszékre látogatott a berlini egyetem professzora, ezek helyett inkább olvasnál Buci Macit is;
4. szerinted a nyugat-balkáni dizsikultúra nem csak a diszkóbalesetek, hanem a lábdob után beuszó zaj-basszusok miatt is cinkelt;
5. mindenevő vagy, csak szarevő nem: a legszörnyűbb kombó az számodra, ha Winamp DJ a Pendulum Tarantulája után felhangzik a Bikini nagysikerű slágere (mely az "Agy helyett mag ad mellet" sorral kezdődik.
6. Beck Zoli a dalszövegeivel együtt olyan hatást vált ki belőled másodpercek alatt, mint a calici-vírus annak teljes lefutása közben.

Ha ezekkel a pontokkal nagyjából azonosulni tudsz, jó eséllyel örülhetsz az itt majdan olvasható cikkek jelentős részének. Lesz itt promó és hype koncerteknek és buliknak; filmajánló, lemezkritika, milyen biciklis élményekkel gazdagodhatunk Felsőjózsán, néhány szó arról, hogy megéri -e az egyetemi menzán a bolognai, vagy inkább a Meteor gyrosa, meg arról is, hogy elhagyta -e annyi vulgáris kifejezés Bárány Attila száját legutóbbi Campus buliján, mint ahány résztvevő volt. Extrém sziklamászó csoportok szervezése az Alföld közepén, gördeszkák, divat. Milyen izgalmakkal szolgál a Csokonai az adys csajok seggén túl?

A névválasztás oka: nem kell sokat gondolkodni, hogy miért kapta ezt a nevet. A mozgalom nagyrészt kaotikus önszórakoztatásról fog szólni, meg arról, hogy mennyire király lehet valakinek a zenei ízlése attól, hogy nem tetszik neki VV Szandika, csak Alekosz. Egyébként meg igyekezni fogunk felkarolni és összefogni a jelenleg működő debreceni underground csoportosulásokat anélkül, hogy bárki fújolna a másikra, csak egymás sikerét növelve. Ja meg mi is fogunk bulit szervezni.

FIGYELEM!

Az alábbi posztokra keresünk emberkéket:
- Blogger - Akinek van is kedve cikkeket írni, csak hogy rendszeresen tudjon frissülni a blog, ne tartsa magát vissza, jelentkezzen e-mailben a lentebb megadott e-mail címek valamelyikén. Elvárások vannak, épp ezért szeretnénk kérni minden egyes jelentkezőt, hogy az e-mailben írja le életkorát, illetve azt, hogy miről is szeretne írni a blogon. Ja, és lehetőleg bihari díszpéldány legyen.
- Designer - Ha valaki lendítene egyébként borzasztó egyedi blogsablonunk továbbfejlesztésén, az, már csak a feladat lehetetlensége miatt is kap egy esélyt, ha jelentkezik.

Fizetni csak természetben tudunk, de azt ne kívánjátok.

Minden egyes független kezdeményezés által létrehozott rendezvényt reklámozunk azokkal a helyekkel egyetemben, melyek ezeknek az eseményeknek helyt adnak! Ezen kívül szívesen kitesszük a logóját vagy elérhetőségét olyan shopoknak melyek bármilyen szubkulturális tevékenység létezéséhez hozzájárulnak legyen szó a sakktól a snowboardig, ecsettől pengetőig. Ezekre jelentkezni szintén a lent megadott e-mail címek egyikén.

Jelentkezni: saboteur@dreamsequence.hu; csandagarbo@gmail.com; bitsaboteur@gmail.com; legjobbhely@gmail.com

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://krampusz.blog.hu/api/trackback/id/tr602613688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emikenénimaskara 2011.01.26. 17:36:26

Jó kis hely lesz ez, csak tényleg rá kellene indulni egy pár arcnak!Bővítgetni az oldalt, meg ha tényleg lesznek megmozdulások akkor el kellene menni!Hajrá!Essünk ki az apátiából!Ébresztő!Köpjétek ki a magzatvizet!Ráférne már Debrecenre egy kis élet!
süti beállítások módosítása