Krampusz

Alternatív anarchista ön- és közszórakoztató magazin és programajánló azoknak a bihariaknak és cíviseknek AKIK NEM KAPTÁK MEG A PÖTTYÖSLABDÁT TIBI BÁCSITÓL!

Archívum

Kontakt

Akkor már is egy koncertajánló péntekre: a nemrég Néma Falak, Üres Fejek című EP-vel jelentkező Hanoi és az Outrage egy éves szülinapi bulija, ami a srácok állítása szerint a közös próbaterembe költözés miatt esik egybe. Szerintünk meg tökmindegy, mert lesz Téveszme is Egerből, és ha ez nem lenne elég, két szoboszlói banda, a grindcore Antwar és a "beazonosíthatatlan" metalt játszó Noistorm mellett a környék legsuttyóbb friss bandája, a nyolcvanaspunk Hands Off is a lineupra került. Szabókának dupla pont a flyerért és az elképesztő grafikai megoldásokért.

Sorrend:

19:00-19:30: Antwar
19:30-20:00: Hands Off
20:00-20:45: Noistorm 
20:45-21:30: Téveszme
21:30-22:15: Hanoi
22:15-23:00: Outrage 

Facebook esemény pedig itt.

Beugró 500 Ft, ami teljesen korrekt, és állítólag pontos kezdésre számíthatunk, vagyis este hétkor legyen ott mindenki!

SUPPORT UNDERGROUND! Ja, és boldog szülinapot a zenekaroknak, még minimum tízszer ennyit!

 

Címkék: punk hardcore matek unplugged hanoi január 2011 téveszme grindcore psychobilly outrage noistorm antwar punkabilly hands off

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://krampusz.blog.hu/api/trackback/id/tr362614516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása